Cicle

22a Setmana de la Ciència


Pestañas principales

Per celebrar la 22a edició de la Setmana de la Ciència, els caps de setmana de l'11 i 12 i del 18 i 19 de novembre de 2017, CosmoCaixa oferirà un esdeveniment amb diferents tallers, tastets d'experiments i activitats variades en diversos espais del Museu. La celebració d'aquest any coincideix amb la mostra Explora sobre el Món dels Bolets i la XIII Mostra de Llibres de Ciència a la botiga Laie de CosmoCaixa, amb activitats especials.


Activitats del cicle
  • TALLER

   Espais de ciència

   CosmoCaixa Barcelona. Dissabtes 11 i 18 i diumenges 12 i 19 de novembre

   Els Espais de ciència tenen com a objectiu afegir el factor sorpresa al visitant. Més enllà de les activitats programades, en les quals el públic es pot apuntar segons els seus interessos, els Espais de ciència es faran en llocs diferents durant tot el dia sense avís previ. 

  • Activitat oberta. Places limitades
  • TALLER

   Els tallers omplen CosmoCaixa

   CosmoCaixa Barcelona. Dissabtes 11 i 18 i diumenges 12 i 19 de novembre

   D'acord amb les temàtiques definides per la UNESCO sobre l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, i a partir del marc definit per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, s'han proposat els eixos temàtics a través dels quals es desenvoluparan tres tallers molt engrescadors per a tots els públics.

  • Activitat oberta. Places limitades
  • XIII Mostra del Llibre de Ciència

   CosmoCaixa Barcelona. De l'11 al 19 de novembre de 2017

   Una de les activitats de la Setmana de la Ciència és la Mostra del Llibre de Ciència, que se celebrarà a la llibreria Laie CosmoCaixa. Hi podràs trobar llibres de ciència de diferents àmbits, alguns vinculats a les exposicions del Museu i d'altres enfocats als més petits.

  • Activitat oberta. Places limitades
  • EXPOSICIÓ

   Explora: els bolets

   CosmoCaixa Barcelona. Dissabte 18 i diumenge 19 de novembre de 2017

   Els fongs són un grup d'organismes molt divers i fonamental en la naturalesa. Una oportunitat per identificar les espècies comestibles i verinoses més habituals del nostre entorn.

  • Activitat oberta. Places limitades