PROJECCIÓ

Animació amb talent +6


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Animació en stop motion, dibuixos animats en 3D i altres curts il·lustrats de manera més artesanal conformen aquest programa d'històries tendres i boniques, creacions d'allò més sorprenents i imaginatives dels últims anys.

 

5,80 metres (5,80 mètres), Nicolas Deveaux, França, 2012, 5'30'', sense diàlegs
Què hi passa, a les piscines olímpiques, quan estan tancades al públic? Aquest curtmetratge revela que a primera hora del matí hi ha entrenaments de salt de trampolí de les girafes!

 

L'ou matiner (The Sunshine Egg), Michael Haas, Alemanya, 2014, 6', sense diàlegs
La Lotte és una gallina engabiada que s'esforça cada dia per fer la seva feina, pondre un ou, però no hi ha manera!

 

El senyor Hublot (Mr. Hublot), Laurent Witz i Alexandre Espigares, França, 2013, 12', sense diàlegs
El senyor Hublot viu en un món on els personatges estan fets amb peces mecàniques i condueixen cotxes enormes. Ell té por dels canvis i de l'exterior, per això no surt de casa seva. Però l'arribada d'un gos robot li posarà la vida a l'inrevés.

 

El petit drac (Le petit dragon), Bruno Collet, França, Suïssa, 2010, 8', sense diàlegs
Trenta-cinc anys després de la mort de Bruce Lee, la seva ànima es reencarna en el cos d'un petit ninot de goma que, en cobrar vida, sortirà a descobrir el seu entorn més immediat.


L'escapada (Runaway), Susan Yung, EUA, 2013, 4', pocs diàlegs en anglès
Un malentès entre l'Stanley i la Chillie, la seva preuada nevera del 1950, fa que la nevera en un remolí de confusió i tristesa s'escapi.

 

La llauna viatgera (Banka), Tatiana Kiseleva, Rússia, 2013, 6', sense diàlegs
Divertida pel·lícula musical que explica que a la vida sempre hi ha lloc per a una alegria sobtada. En aquest cas, l'alegria ve causada per la troballa d'una llauna oblidada per uns cosmonautes soviètics que passa de mà en mà causant un enrenou.

 

El meu petit cocodril (My Little Croco), Étienne Bagot-Caspar, Yohan Cohen, François Mancone, Maïckel Pasta i Milian Topsy, França, 2013, 6', sense diàlegs
La vida d'en Croco es capgira el dia en què es troba amb un nadó del tipus més inesperat…

 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: