CONFERÈNCIA

"EYECatalunya Març: Arquitectura sostenible, migracions, famílies i VIH"

Forma part de: EYECatalunya: innovació tecnològica al servei de la creativitat


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'EYECatalunya del març tindrà com a convidats el científic Christian Brander, director científic del Programa HIVACAT de Recerca de la Vacuna de la Sida, que encapçala el grup d'Immunitat Cel·lular i Genètica de l'Hoste d'IrsiCaixa; Micheel Wassouf, arquitecte i creador de l'empresa Energiehaus i pioner en la construcció d'edificis energèticament eficients (coneguts com Passivhaus), i finalment, el sociòleg Pau Baizán, investigador d'ICREA de la Universitat Pompeu Fabra que estudia la dinàmica i l'estructura de les famílies, l'impacte que hi tenen les migracions entre Àfrica i Europa i els canvis en comportaments com la fertilitat. El programa el conduirà  Patricia Caicedo, soprano, musicòloga i metgessa.


Christian Brander
El professor de recerca d'ICREA d'IrsiCaixa Christian Brander és un dels 50 científics espanyols més citats del món. És el director científic del Programa HIVACAT de Recerca de la Vacuna de la Sida i encapçala el grup d'Immunitat Cel·lular i Genètica de l'Hoste, que se centra en el desenvolupament de candidats per a la vacuna contra el VIH.


Micheel Wassouf
Nascut a Damasc, és arquitecte per la Universität Karlsruhe d'Alemanya. La seva empresa Energiehaus ha desenvolupat els primers edificis de la península Ibèrica segons el protocol Passivhaus i ha format arquitectes espanyols en el tema. Passivhaus és un estàndard de construcció d'edificis energèticament eficients, amb un elevat confort interior i econòmicament assequibles.
www.energiehaus.es

Pau Baizán
Pau Baizán és demògraf i investigador d'ICREA de la Universitat Pompeu Fabra. Estudia la dinàmica i l'estructura de les famílies, l'impacte que hi tenen les migracions entre Àfrica i Europa i els canvis en els comportaments, incloent-hi la fertilitat.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: