EXPOSICIÓ

L'art mochica de l'antic Perú

Or, mites i rituals


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Fins al 12 de febrer de 2017

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  De dilluns a diumenges i festius, de 10 a 20 h

 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

L'art mochica de la costa nord peruana constitueix un art molt desenvolupat. Els seus creadors van mostrar no tan sols mestria sinó un gran coneixement de les narratives cosmològiques i mitològiques que permetien explicar el món. Les seves magnífiques obres ens fan conèixer com aquesta societat va plasmar les seves històries, les creences, els mites i els rituals en atuells de ceràmica, i com els seus líders van expressar el poder i la seva ascendència divina a través de la vestidura, amb els atributs dels animals sagrats.

Colabora: Museo Larco, Lima, Perú


Activitats complementàries
  • VISITA COMENTADA

   Visita comentada a l'exposició "L'art mochica de l'antic Perú"

   L'art mochica de la costa nord peruana constitueix un art molt desenvolupat. Els seus creadors van mostrar no tan sols mestria sinó un gran coneixement de les narratives cosmològiques i mitològiques que permetien explicar el món. Les seves magnífiques obres ens fan conèixer com aquesta societat va plasmar les seves històries, les creences, els mites i els rituals en atuells de ceràmica, i com els seus líders van expressar el poder i la seva ascendència divina a través de la vestidura, amb els atributs dels animals sagrats.

  • CAFÈ - TERTÚLIA

   Visita amb cafè-tertúlia sobre l'exposició "L'art mochica de l'antic Perú"

   Cafè tertúlia amb les arts ofereix l'oportunitat de gaudir de les exposicions d'una manera diferent. Es tracta d'una activitat de dues hores de durada per a una visita tranquil·la, en la qual s'aprofundirà en el que interessi més a cada grup. Després se'n podran compartir impressions en una tertúlia distesa acompanyada d'un cafè.
   En aquesta ocasió, gaudiràs de la visita a l'exposició "L'art mochica de l'antic Perú".

  • VISITA COMENTADA

   "La ruta mochica" (+7)

   La música i les llegendes ancestrals mochica et guiaran per l'exposició.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: