PROJECCIÓ

Back to the future II

Regreso al futuro II. Robert Zemeckis, EUA, 1989, 105', VOSE

Forma part de: CosmoNits de pel·lícula


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

El viatge al futur que planteja Regreso al futuro 2 és justament el 2015.
Quan en Marty McFly encara està assimilant el fet d'estar vivint dins de la família perfecta gràcies al seu anterior viatge en el temps, el seu amic Doc apareix inesperadament amb la màquina del temps (molt més modernitzada que a la primera part), i li demana que l'acompanyi aquest cop a viatjar al futur (al 2015) per solucionar un problema que tindrà un dels seus futurs fills amb la llei.
Et proposem descobrir com algunes de les previsions que fa el film sobre com seria el futur, el nostre present, tenen força encert, mentre que altres no en tenen gens ni mica. El cinema en tres dimensions, les videoconferències o la roba intel·ligent són algunes de les prediccions que s'han complert. En canvi, ni els cotxes ni els monopatins volen, ni el fax segueix sent un element important a les oficines.

 

Aquest dia el Museu allargarà el seu horari d'apertura fins a les 21.30h

 

A les 21 h, concert de Maniacs' Band
Lindy, Blues,Balboa i tots els estils de jazz ballables tenen cabuda en la proposta de Maniacs' Band, la formació més nombrosa i experimentada destinada a la música de ball.

Apta per a tots els públics


Activitats relacionades
  • EXPOSICIÓ

   Experiment any 2100

   $nombreUbicacion. Fins el 24 de gener de 2016

   Com  viurem l'any 2100? I quins són els reptes que haurem d'afrontar com a societat durant el segle XXI? Descobreix com podem influir en el present per construir, entre tots, un futur millor!

  • Activitat oberta. Places limitades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: