EXPOSICIÓ

Barcelona Mini Maker Faire


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Si vols donar curs a l'inventor, creador, enginyer o artesà innovador que dus dins, compartir experiències i acostar-te a les últimes tecnologies o iniciatives que ho fan possible, el 7 de febrer tens una cita imprescindible a CosmoCaixa: la Barcelona Mini Maker Faire 2016.

Anota-ho a la teva agenda i la de la teva família. No us ho podeu perdre!

La Barcelona Mini Maker Faire 2016 reunirà a CosmoCaixa els makers més inspirats, talentosos i ambiciosos, entusiasmats per compartir amb els participants l'emoció i la diversió de fer, a través d'exposicions, tallers i demos interactives.

Maker Faire prepara també una conferència amb el títol de "Making in the city", on hi participaran destacats experts internacionals que presentaran i debatran els darrers resultats i les últimes aportacions en educació, societat i economia.

La Barcelona Mini Maker Faire vol contribuir a promoure la imaginació, la creativitat, la innovació i l'aprenentatge de noves habilitats i idees, a tots els nivells de la societat, i facilitar les xarxes, els coneixements i les eines precises per convertir-se en makers i pasar d'usuaris passius a creadors apassionats.

Maker Faire va néixer de la revista Make, una publicació referent per al sector de la fabricació digital - impressió 3D, CNC, l'electrònica i la robòtica. La primera Maker Faire va tenir lloc a la costa oest dels EUA l'any 2006, i avui atreu de 200.000 participants.

L'esdeveniment el produeix Fab Lab Barcelona i Made-BCN, amb el suport de la revista Make i l'organització de l'Obra Social "la Caixa".


Recursos multimèdia
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: