CONFERÈNCIA

Podrem alimentar un planeta de 9.000 milions de persones?

Podrem alimentar un planeta de 9.000 milions de persones?


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

El sistema alimentari global està trencat: mentre el nombre de famolencs del planeta supera per primera vegada els 1.000 milions de persones, les xifres mundials d'obesitat i malbaratament d'aliments arriben a nivells rècord. El deteriorament del clima farà que aquestes desigualtats es disparin en el futur, amenaçant el dret de bona part de la humanitat a gaudir dels aliments que necessita. L'única manera d'evitar aquest futur és invertir en la protecció dels recursos naturals i en l'agricultura dels petits productors pobres

Pertany al cicle: Trobades amb compromís

En aquest cicle assistirem al testimoni de periodistes, cooperants i altres professionals compromesos amb els més vulnerables que, pel seu treball, coneixen de primera mà el dia a dia de països amb una realitat molt diferent de la nostra. Us convidem a compartir les seves experiències ia participar en el col · loqui que s'obrirà al final del partit.

A càrrec de:

Gonzalo Fanjul, especialista en polítiques de desenvolupament, comissari de l'exposició "Taula per a tots" i autor del bloc "3.500 milions" del diari El País.

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: