CONFERÈNCIA

BROSMIND - Farmàcia i disseny industrial... fins que la passió s'imposa


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Són molts els factors que intervenen quan es decideix quina carrera estudiar. De vegades, però, tan és què hagis fet perquè la passió s'imposa i es transforma en professió.

És aquest el cas dels germans Mingarro, fundadors el 2006 del prestigiós estudi d'il·lustració i disseny gràfic Brosmind, de Barcelona. Ja des de ben petits eren una autèntica parella creativa que passava el seu temps dibuixant còmics, construint vehicles per a les seves joguines o fent pel·lícules amb la seva càmera domèstica. Tanmateix, en Juan (1978) va decidir estudiar Farmàcia per seguir la tradició familiar, i l'Alejandro (1981), Disseny industrial. El 2006, però, van apostar per convertir allò que sempre els havia apassionat en una feina.

En aquesta presentació coneixerem el passat dels dos germans: el més recent, quan estudiaven allò que creien que havien d'estudiar, i el moment en què van crear Brosmind Studio. Ens mostraran alguns dels treballs que feien quan eren nens, fet que permetrà reflexionar en comú sobre la importància d'arriscar-se i fer allò que més t'agrada. En efecte, hi ha ocasions en què el risc és no seguir les pròpies intuïcions.


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: