Cicle

Campanya d'estiu

Apunta't a l'estiuologia


Pestañas principales

Saps què és l'estiuologia? És la ciència de l'estiu, la que al nostre territori té lloc entre el solstici d'estiu, al juny, i l'equinocci de tardor, al setembre, i que a CosmoCaixa t'oferim de gaudir al màxim. No et perdis els nous tallers que ofereix el Museu, ni tampoc la nova exposició "Robots. Els humans i les màquines", en la qual podràs descobrir quan va néixer la nostra passió per les màquines i reflexionar fins a on ens portarà aquesta relació en progressió constant.

Capbussa't al màxim a les nostres propostes estivals i apunta't també a gaudir de les CosmoNits, unes sessions de música i cinema a la fresca que tindran lloc al llarg d'aquest estiu, que enguany ens delecta amb diversos espectacles celestes: un eclipsi total de Lluna, una pluja de meteors (els Perseids) i una situació astronòmica especialment favorable per a l'observació de Mart i altres planetes, que refulgiran de manera extraordinària al firmament.


Activitats del cicle
  • TALLER

   Escape Room: El somni de Fibonacci

   CosmoCaixa Barcelona. A partir del 24 de març de 2018

   Endinsa't en "El somni de Fibonacci", un joc inspirat en els escape room que té la lògica  matemàtica com a fil conductor. Per sortir de l'habitació hauràs d'anar superant diversos obstacles que posaran a prova les teves habilitats.

  • 4.00 €
  • Entrades