TALLER

Creactivity

Activitats d'estiu


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Del 26 de juny al 8 de setembre de 2017

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De dilluns a divendres, a les 10 h

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  Entrada + 1 activitat = 1 euro
  Activitat addicional = 1 euro

 • Reserves:

 • Preu:

  1 €/infant
  1 €/entrada al Museu/infant

 • Aforament:

  50 places
 • Comentaris:

  L'activitat podrà ser compartida segons el número de participants.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.
Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir. A l'espai Creactivity, els nens juguen amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col•lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

En aquest nou espai, els infants podran treballar i investigar el moviment i la matèria, amb rampes, boles i engranatges, tant en pla vertical com en pla inclinat, treballar amb circuits elèctrics, provar com volen diferents materials amb diferents formes, explorar tècniques creatives audiovisuals…

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors. Amb aquesta manera de treballar es potencia el pensament crític i creatiu.
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: