VISITA COMENTADA

El pes d'un gest. Visita dinamitzada

Activitats d'estiu


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Madrid 

Del 22 de juny al 16 de setembre del 2016

  • Adreça:

    Paseo del Prado, 36 , 28014 Madrid, Madrid

  • Horari:

    Del 22 de juny al 16 de setembre, a les 10 i 11:30 h

  • Durada:

    1 h 30 min
  • Reserves:

Pestañas principales

"El pes d'un gest" és una exposició comissariada per l'artista Julião Sarmento, una de les figures més destacades de l'art portuguès contemporani. Sarmento ha pogut triar obres de tres grans col·leccions: la Col·lecció de la Fundació Bancària "la Caixa" i la del Museu d'Art Contemporani de Barcelona, centrades en l'art internacional, i la col·lecció de la Fundação Calouste Gulbenkian, especialitzada en art portuguès contemporani.

En tota la seva diversitat, l'exposició potencia l'enigma, la incògnita, i convida l'espectador a construir el seu propi relat. Pintures, escultures, vídeos i instal·lacions es reuneixen en aquesta exposició per seduir la mirada i provocar un relat dedicat a l'espectador en el qual les obres actuen, proposen, dialoguen i també emocionen.

La visita dinamitzada s'adapta als diferents nivells escolars i es planteja a partir del diàleg entre l'educador i els alumnes. Els materials didàctics conviden els participants a observar i analitzar, alhora que permeten establir relacions entre la seva experiència i les obres de l'exposició. De vegades, ens costa saber què té a veure amb nosaltres l'art contemporani, o pensem, simplement, que no ens diu res. Tenint molt presents aquestes qüestions, la visita ens proposa escurçar les distàncies entre nosaltres i l'art de la nostra època.


Recursos multimèdia
Activitats Educatives Estiu 2016 CXF Madrid ( PDF 1,76 MB )

Activitats Educatives d'Estiu 2016 CaixaForum Madrid

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: