VISITA COMENTADA

Visita lliure al Museu

Activitats d'estiu


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Del 26 de juny al 8 de setembre de 2017

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    De dilluns a divendres, de 10 a 20 h

  • Reserves:

Pestañas principales

La visita lliure al Museu et permet visitar:
L'exposició permanent a la Sala de la Matèria permet fer un recorregut per la història de la matèria, des del Big Bang fins avui dia. Es divideix en quatre grans àmbits: la matèria inerta, on trobaràs els mòduls explicatius de l'origen de l'univers, les lleis de la física i de l'atzar, i els objectes i els fenòmens de la vida quotidiana; la matèria viva, on s'explica des de l'aparició dels primers organismes unicel•lulars a la Terra fins als primers ecosistemes i les seves adaptacions, evolucions i revolucions; la matèria intel•ligent, amb l'evolució de la vida a partir de la neurona i de l'aparició del cervell, i, finalment, la matèria civilitzada, des dels inicis de la humanitat fins a l'enginyeria dels materials, que permet inventar noves formes de la matèria.
Espais singulars:
El Mur geològic, set grans talls de roca de procedència diversa que permeten veure seccions de roca amb estructures geològiques que es poden trobar a qualsevol lloc del món.
El Bosc inundat, on podràs descobrir moltes curiositats sobre la fauna i la flora d'aquest ecosistema i experimentar les sensacions que provoca passejar per una zona de selva Amazònica.
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: