PROJECCIÓ

César i Zain


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

A la sessió tindrem l'oportunitat de reflexionar sobre com la voluntat de coneixement mutu, el respecte i la comprensió poden enderrocar qualsevol barrera cultural. I si això és possible a petita escala, per què és tan difícil d'aplicar als grans conflictes del nostre temps?


A càrrec de:

Agustí Pàniker: editor i escriptor, especialitzat en la cultura de l'Índia. És director de l'editorial Kairós. Ha escrit els llibres El jainisme. Història, societat, filosofia i pràctica (2001); Índika. Una descolonització intel·lectual (2005), i Els sikhs. Història, identitat i religió (2007). Exerceix la docència en diferents màsters i postgraus, col·labora en diversos mitjans de comunicació i sovint fa conferències sobre les societats, les religions i les cultures del món.                                                                                                               

Neus Grifoll ha estudiat belles arts a la Universitat de Barcelona, i cinema i audiovisuals a l'ESCAC. Compagina l'activitat cinematogràfica amb el món de l'educació, treballant en diversos centres. Actualment és professora de fotografia a l'Elisava Escola Superior de Disseny, i des del 2003 col·labora amb l'Obra Social "la Caixa".

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: