TALLER

Xocolata i ciència

Forma part de: Cuina i ciència


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Divendres 16 de març de 2018

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Divendres 16 de març, a les 19 h

  • Durada:

    1 h 30 min
  • Promocions:

    50% de dte. Clients CaixaBank

  • Preu:

    Quatre euros

  • Aforament:

    Places limitades
  • Comentaris:

    Els menors de 16 ays, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

  • Accessibilitat:

Pestañas principales

Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Aquest interès gairebé unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per parlar de ciència. Es proposa partir dels tastos de cacau i xocolata per conèixer bé el producte i després proposar experimentació i elaboracions amb xocolata entre les que els assistents podran fer una esferificació i sobretot provar-la.

Què és la xocolata? Amb tast.

Densitat i xocolata. Homenatge a Claudi Mans.

Elaboracions amb xocolata

Esferificació de xocolata.

Figura de xocolata. La mona


A càrrec de:

Ponent: Pere Castells, químic i col·laborador d'El Bulli Taller

Pastisser i xocolater: Olivier Fernández, director de l'Escola pastisseria del Gremi de Barcelona

Altres activitats del cicle "Cuina i ciència"
    • TALLER

      Microones i cuina

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 2 de març de 2018

      Analitzarem les avantatges, els inconvenients i sobretot aprendrem a cuinar diferents aliments, des de fruites i verdures a carns i peixos. Però a més, els assistents, fins i tot podran fer crema catalana i pa de pessic.   

    • 4.00 €
    • TALLER

      Gelats i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 9 de març de 2018

      El món del fred que representen els gelats seran el motiu d'anàlisi i taller. S'estudiaran els components: Hidrats de carboni (sucres i fibres), proteïnes, greixos i els emulsionants/estabilitzants.

    • 4.00 €
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: