ESPECTACLE

Ciència a riallades


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

En què es diferencia el cervell d'un home respecte al d'una dona? Per què són tan importants les cèl·lules mare en medicina? Què ens passa al cervell quan ens enamorem? Com es formen les estrelles?

Aquestes i altres preguntes responen els monòlegs científics de sis joves investigadors, entre ells els guanyadors i els finalistes de FameLab 2015, que, amb l'Obra Social "la Caixa", la Unitat de Cultura Científica del CSIC a les Illes Balears i l'Associació de Joves Investigadors de la UIB, pujaran a l'escenari de CaixaForum Palma, per provocar riallades i acostar al públic el coneixement i la innovació d'una manera divertida i comprensible.

En aquest espectacle, els investigadors ens explicaran en només tres minuts i amb gran enginy històries que van de la física a la psicologia, passant per les matemàtiques, la biologia o l'astronomia (no podem donar més pistes per evitar spoilers). En les seves actuacions queden assegurades altes dosis d'humor, molta desimboltura i també una mica de copla (per què no?). Anècdotes i curiositats relacionades amb aquestes ciències i situacions de la vida comuna són la matèria primera amb què aquests joves investigadors han preparat els seus monòlegs científics.

Si vols passar una estona divertida, amb humor i coneixement assegurat (això sí, sense perdre el rigor), no t'ho pots perdre.


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: