-
Dimecres 5 d'abril de 2017
-
4.00 €
50 % de dte. clients CaixaBank
- Horaris i ubicacions
Ciència i cuina. 50 preguntes obertes al públic
Forma part de: Comprendre per crear
Horaris i ubicacions
TancarCosmoCaixa Barcelona
Dimecres 5 d'abril de 2017
-
Adreça:
Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona
-
Horari:
Dimecres 5 d'abril, a les 19 h
-
Durada:
90 min. -
Promocions:
50 % de dte. clients CaixaBank
-
Reserves:
-
Preu:
Quatre euros
-
Aforament:
Places limitades -
Accessibilitat:
Pestañas principales
El 2007 Ferran Adrià va participar com a convidat estrella a la fira d'art contemporani Documenta-12 de Kassel, i pocs mesos després la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona el va proposar com a doctor honoris causa. Artista o científic? És coherent, tot plegat? Com la ciència ha ajudat la cuina? I a l'inrevés? Caldria que els cuiners sabessin ciència? Ajuda la ciència a fomentar la creativitat a la cuina? És compatible la nova cuina avançada amb una alimentació saludable? O, dit més dràsticament, mengem química?
Mitjançant un format de dues introduccions breus seguides d'un diàleg obert amb els assistents, els ponents, Ferran Adrià i Claudi Mans, donaran resposta a les preguntes anteriors i a les que el públic formuli.
Ferran Adrià, el Bullifoundation.
Claudi Mans, professor emèrit de la Facultat de Química de la UB, s'ha dedicat a la divulgació científica, molt especialment a la relació entre ciència i cuina i alimentació.
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: