Cicle

A l'entorn de l'exposició

A l'entorn de l'exposició


Pestañas principales

Amb tots els sentits
L'activitat inclou una visita guiada a l'exposició "Cellers: modernisme + cooperativisme" i un tast de productes de cellers pertanyents a la denominació d'origen Costers del Segre.

Copa de vi i tertúlia al voltant de l'exposició "Cellers: modernisme + cooperativisme"
Després d'una presentació audiovisual, farem una visita a l'exposició "Cellers: modernisme + cooperativisme" i, finalment, una tertúlia distesa per compartir impressions acompanyats d'una copa de vi.

Idea i arquitectura. Territori, procés i producte
L'activitat inclou una visita guiada a l'exposició "Cellers: modernisme + cooperativisme", transport a Raimat i visita guiada a les vinyes i al celler de Raimat.

Modernisme i vi: entre el vitalisme i la practicitat
Conversa entre Frederic Vilà, historiador de l'art i arquitecte, i Rafa Gimena (Como Pomona), periodista i cronista gastronòmic.

El vi a l'òpera
El vi a l'òpera és un recital per a cant i piano que, creat i presentat pel periodista Marcel Gorgori, recull alguns dels moments operístics més populars en els quals o bé el vi és protagonista, o bé hi està directament relacionat.

Dos vins fan quaranta
Dels textos benedictins de l'edat mitjana a Baudelaire, de la poesia popular a la poesia fònica..., un breu itinerari per l'exposició al ritme de poesies inspirades en el vi.