Cicle

Animayo


Pestañas principales

Animayo presentarà la seva edició itinerant a Madrid amb un especial dedicat a la dona dins la indústria de l'animació, els efectes visuals i els videojocs.


El Summit, Conferences and International Film Festival of Animation, Visual Effects and Video Games Animayo s'ha convertit en un espai tecnològic d'expressió artística, formació i desenvolupament industrial dins del seu sector, que es presentarà a CaixaForum Madrid els dies 24 i 25 de novembre de 2017.


Aquest programa aspira a homenatjar els grans talents femenins de la indústria i a manifestar l'interès de la seva feina. Animayo és el primer festival de cinema del món que en aquesta edició ha canviat tota la programació per donar veu a artistes dones, de cap a cap del planeta, i reivindicar el dret al seu espai i a la rellevància de la seva feina, per posar de manifest el seu paper i contribuir a la reflexió sobre la seva aportació a la indústria, la seva sensibilitat especial, la seva manera d'entendre el cinema, els seus valors i el seu talent creatiu.


Tindrem convidades que amb la seva feina han participat, cadascuna en el seu àmbit, en títols tan importants com ara: La llegenda dels guardians, The Witcher, Els jocs de la fam, Predator, Avatar, Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, Amusement Park, Commandos, Planet 51, El ministerio del tiempo, Harry Potter o Pocoyó, entre molts d'altres.


CaixaForum tornarà a emergir com a enclavament del cinema d'animació, dels efectes visuals i dels videojocs. Animayo Madrid té previst fer un total de set classes magistrals de ponents internacionals, dues projeccions del palmarès oficial, una estrena nacional de llargmetratge d'animació, un especial d'animació txeca i tres tallers formatius per a diferents segments d'edat.


Esdeveniment dirigit i produït per Damián Perea Producciones, SL.