Cicle

Cuina i ciència

Explicacions científiques tot cuinant


Pestañas principales

La cultura científica és vital per entendre el món. La cuina és una forma d'aprenentatge i la millor metodologia és la participació en l'aprenentatge de forma experimental.


Activitats del cicle
    • TALLER

      Microones i cuina

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 2 de març de 2018

      Analitzarem les avantatges, els inconvenients i sobretot aprendrem a cuinar diferents aliments, des de fruites i verdures a carns i peixos. Però a més, els assistents, fins i tot podran fer crema catalana i pa de pessic.   

    • 4.00 €
    • TALLER

      Gelats i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 9 de març de 2018

      El món del fred que representen els gelats seran el motiu d'anàlisi i taller. S'estudiaran els components: Hidrats de carboni (sucres i fibres), proteïnes, greixos i els emulsionants/estabilitzants.

    • 4.00 €
    • TALLER

      Xocolata i ciència

      CosmoCaixa Barcelona. Divendres 16 de març de 2018

      Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Aquest interès gairebé unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per parlar de ciència.

    • 4.00 €