Cicle

El Palau Macaya celebra l'Any Josep Puig i Cadafalch


Pestañas principales

L'Any Josep Puig i Cadafalch commemora el 150è aniversari del seu naixement i els cent anys com a president de la Mancomunitat de Catalunya. Puig i Cadafalch és una de les figures destacades de Catalunya com a arquitecte, urbanista, restaurador, historiador de l'art de projecció internacional, a més de polític durant el període 1917-1922 com a president de la Mancomunitat. El seu llegat abasta des de les nombroses edificacions a Barcelona i el Maresme, restauracions com la de la Seu d'Ègara, el conjunt monumental de les esglésies de Terrassa o l'impuls a les excavacions arqueològiques d'Empúries, fins als estudis de prestigi internacional en història de l'art i les classes a Barcelona, París i Harvard, entre d'altres.

L'organització d'aquest any és a càrrec de les institucions i de representants de la societat civil catalana. Durant l'Any Puig i Cadafalch s'organitzen nombroses activitats per commemorar la figura de l'arquitecte, l'historiador de l'art i el polític. El Palau Macaya proposa un seguit de visites comentades a l'edifici que permetran veure un dels exemples del llegat de Cadafalch a Barcelona.
 


Activitats del cicle
  • VISITA COMENTADA

   Visita comentada al Palau Macaya

   Palau Macaya. Del 15 d'abril al 16 de desembre de 2017

   Dins el marc de l'Any Josep Puig i Cadafalch, el Palau Macaya proposa visites comentades a l'edifici el tercer dissabte de cada mes. La primera visita tindrà lloc a les 11 hores i la segona, a les 12 hores.

  • Activitat oberta. Places limitades