Cicle

Cicle Europa

Cicle Europa


Pestañas principales

El cicle Europa, organitzat per l'Oficina del Club de Roma a Barcelona conjuntament amb l'Obra Social "la Caixa", ens ha permès reflexionar sobre la situació actual d'Europa i les seves perspectives de futur. Ha comptat amb conferenciants d'alt nivell i experiència reconeguda en el camp de les relacions internacionals, com ara la professora Margaret MacMillan, l'expresident de Polònia Aleksander Kwasniewski o el Sr. Joaquín Almunia, els quals ens han permès conèixer la seva particular visió de la difícil situació que actualment està vivint el vell continent, i hem pogut compartir amb ells la preocupació pel futur del projecte europeu.


Activitats del cicle
  • Sessió commemorativa del 60è aniversari dels tractats de Roma

   Palau Macaya. Dilluns 3 d'abril de 2017

   En el marc del cicle Europa, coneixerem la visió d'intel·lectuals de prestigi sobre el futur de la Unió Europea. D'aquesta manera, als elements simbòlics de la commemoració hi afegirem reflexions útils per orientar-nos en una conjuntura com l'actual, caracteritzada pel desànim i la incertesa.
   Sessió commemorativa a càrrec del Sr. Enrico Letta, polític italià i exministre d'Itàlia, i el Sr. Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra.

  • Activitat oberta. Places limitades
  • Inscriu-te aquí