Cicle

El Nadal dels petits cinèfils


Pestañas principales

El cicle "Petits Cinèfils" contínua la seva programació al Nadal amb petites joies dedicades a totes les edats i molt especialment per veure-les en família.


Activitats del cicle
  • PROJECCIÓ

   La cançó del mar (+4 anys)

   Després de la desaparició de la seva mare, en Ben i la Saoirse són enviats a viure amb la seva àvia a la ciutat. Però allà no es troben bé i decideixen escapar-se i tornar a casa seva, al costat del mar.

  • PROJECCIÓ

   Phantom Boy (+ 8 anys)

   Un policia és atacat per un personatge misteriós. A l'hospital coneix a Leo, un nen que pot sortir del seu cos i travessar parets com un fantasma. Gràcies a l'ajuda de Leo, l'Àlex podrà trobar al gàngster que el va atacar i que amenaça la ciutat.

  • PROJECCIÓ

   El viatge de Chihiro (+ 5 anys)

   La Chihiro Ogino viatja en un cotxe enmig d'una mudança amb la seva família. Per estalviar temps, el pare agafa una drecera, però acaben perduts i descobreixen una ciutat abandonada.

  • PROJECCIÓ

   Arriety i el món dels remenuts (+ 5 anys)

   Amagada sota el terra viu una família d'éssers remenuts vigilant constantment de no ser descoberts pels humans. L'Arriety, la filla remenuda de la família, és una nena valenta i aventurera que trencarà aquesta distància entre ells...

  • PROJECCIÓ

   El nen i el món (+ 6 anys)

   Un nen petit viu amb la seva família en una idíl•lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare se n'ha d'anar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo.

  • PROJECCIÓ

   Petits herois (+ 4 anys)

   Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat. Amb un punt en comú: els seus petits herois protagonistes, que intenten fer front de manera enginyosa a diferents reptes vitals.

  • PROJECCIÓ

   Al sostre del món (+ 6 anys)

   La Sasha, una joveneta de l'aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, l'Olukin. La Sasha decideix partir cap al gran nord seguint la pista del seu avi i recuperar un famós vaixell que ell va construir.