Cicle

Òpera filmada Saragossa

Òpera filmada


Pestañas principales

Quatre joies del repertori operístic universal. Les noces de Fígaro, una de les òperes que formen la trilogia Da Ponte de W.A. Mozart; una versió antològica de Turandot, de G. Puccini, des de l'Arena de Verona, dirigida per Franco Zefirelli; una ocurrent posada en escena de la cèlebre opereta Die Fledermaus (El ratpenat), de J. Strauss, i uns deliciosos Els contes de Hoffmann, de J. Offenbach, enregistrats la temporada d'òpera de prestigi de l'ABAO (Bilbao).


Activitats del cicle
  • PROJECCIÓ

   Die Fledermaus (El ratpenat) (Strauss)

   Una de les operetes més divertides compostes per Johann Strauss,  amb veus de referència en la seva època, Gundula Janowitz en estat de gràcia i Eberhard Wächter com a protagonista masculí.

  • PROJECCIÓ

   Els contes de Hoffmann (Offenbach)

   Relats sobre l'amor i els seus desenganys basats en els contes de Hoffmann, en una producció dirigida escènicament per Giancarlo del Monaco, i amb l'interpretació d'Aquiles Machado i María Bayo.

  • PROJECCIÓ

   Les noces de Fígaro (Mozart)

   El gran director d'orquesta Karl Böhm dirigeix una de las óperas més divertides de W.A. Mozart amb veus mítiques com Hermann Prey o Mirella Freni, i la dirección d'escena de Jean-Pierre Ponnelle.

  • PROJECCIÓ

   Turandot (Puccini)

   L'òpera més famosa de Puccini des del marc incomparable de l'Arena de Verona, amb posada en escena del cineasta Franco Zefirelli i les veus de Salvatore Licitra i Maria Guleghina.