Cicle

Petit FICMA

Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient


Pestañas principales

"El 23è Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient proposa per al públic familiar el Petit FICMA, un festival de petit format per als més petits i per a tota la família. Un punt de trobada entre pares i nens per conèixer el nostre planeta i aprendre a respectar-lo, a valorar-lo i conèixer la millor manera de conservar-lo, i, alhora, descobrir el cinema com una eina més per a l'educació i la transmissió de coneixements.
La ciència pot ajudar a trobar solucions a diferents problemes ambientals, com, per exemple: de quina manera podem consumir energia sense fer malbé el planeta, sense haver de consumir recursos naturals i generar un altre tipus de problema?"


Activitats del cicle
  • PROJECCIÓ

   Curts cinematogràfics d'educació ambiental

   CosmoCaixa Barcelona. De dijous 3 a dijous 10 de novembre de 2016

   El Petit FICMA et proposa una estona divertida on aprendràs com la ciència pot ajudar a fer que el nostre planeta torni a ser un lloc amb mars nets, boscos frondosos, aigua potable i gent feliç. T'hem preparat un seguit de curts amb els quals aprendràs més coses del nostre planeta des de l'entreteniment, per buscar solucions a tot allò que fem i que, d'alguna manera o altra, el perjudica. 

  • Activitat oberta. Places limitades
  • TALLER

   El planeta Terra en tots els seus estats

   CosmoCaixa Barcelona. Diumenge 6 de novembre de 2016

   Aquest taller t'apropa al planeta Terra en tots els seus estats. Visualitzaràs l'atmosfera, entendràs quina relació té el pH amb la fertilitat de la terra o veuràs com la nanotecnologia ja està investigant com es poden netejar els rius contaminats amb arsènic.

  • 4.00 €
  • Entrades