Cicle

STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació


Pestañas principales

La segona edició de la  Conferència Internacional de STEAM aplega estimulants iniciatives, que motiven els estudiants a resoldre de forma creativa problemes i reptes, i a aplicar
competències de pensament crític a situacions imprevisibles del món real. Un recull d'experiències que han permès relacionar projectes internacionals amb projectes locals, configurant un programa que doni l'oportunitat, a ponents i assistents, d'aprendre els uns dels altres.

La Conferència  pretén crear  un espai d'intercanvi i una comunitat permanent en la qual es valorin les experiències que es duen a terme en les aules  i que estimulin i orientin les pràctiques docents.
El programa s'estructura en dos blocs: un programa de conferències que es duran a terme al llarg dels tres dies,  i un ventall de tallers que tindran lloc el divendres pel matí. Cadascun d'aquests blocs es pot reservar de manera independent. En funció dels interessos personals, es pot participar en un dels dos blocs o bé en els dos.

Consulteu el programa.


Activitats del cicle
  • TALLER

   1×4 Portem STEAM a l'aula

   $nombreUbicacion. 15 d'abril de 2016

   Workshops basats en una metodologia activa i en la integració i la vinculació del coneixement de manera crítica i responsable des de cinc àmbits: científic, matemàtic, lingüístic, tecnològic i sociocultural.
   En el workshop es practicaran píndoles de quatre projectes:

   - VideoMAT

   - Tecnologies creatives

   - Motxilla bioclimàtica

   - Nanotecnologia + RRI i controvèrsies sociocientífiques

    

  • 15.00 €
  • Entrades