Cicle

Top Ciència

Top Ciència


Pestañas principales

Top ciència és un espai destinat a la trobada de la societat amb la investigació més actual i al foment de vocacions científiques entre els més joves.

Top ciència, el nou espai de CosmoCaixa Barcelona, disposa de dues zones diferenciades. Una està dedicada a mostrar projectes d'investigació avantguardistes que es fan actualment i s'anirà renovant amb projectes diferents cada sis mesos, sempre mantenint les característiques d'actualitat i excel·lència. L'altra zona revela, gairebé en temps real, els interessos de la societat amb relació a la ciència i descobreix diferents alternatives de futur que presenten les carreres científiques.


Activitats del cicle
  • EXPOSICIÓ

   Biologia sintètica

   CosmoCaixa Barcelona. Fins abril de 2018

   La biologia sintètica consisteix en l'ús dels principis propis de l'enginyeria per modificar organismes de manera que l'organisme resultant tingui alguna característica d'interès.

  • Activitat oberta. Places limitades
  • EXPOSICIÓ

   Retina. Nous tractaments per curar la ceguesa

   CosmoCaixa Barcelona. Fins novembre del 2018

   En aquest projecte, es vol, a més de donar a conèixer l'ull i com funciona, fer un repàs de les malalties degeneratives de la retina i de l'evolució dels seus respectius tractaments al llarg de la història fins a l'actualitat

  • Activitat oberta. Places limitades