PROJECCIÓ

Clàssics d'animació +3


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Hi ha pel·lícules d'animació que no envelleixen mai, des dels grans clàssics dels primers cartoons americans fins a les famoses sèries dels anys setanta, com ara la del Barbapapà. Per als més menuts, l'emoció sempre és la mateixa quan descobreixen aquestes joies de l'animació!

 

Els arquets (Fiddlesticks), Ub Iwerks, EUA, 1930, 6'12'', sense diàlegs
En Flip dirigeix una orquestra d'animals. Una terrible competició comença entre el ratolí, que toca el violí, i en Flip al  piano... Quin de tots dos serà el més virtuós?


El cotxe d'en Bimbo (Bimbo's Auto), Eric Porter, Austràlia, 1950, 6'28'', amb pocs diàlegs en anglès
En Bimbo torna a casa amb el seu cotxe blau, que s'estima molt. El guarda a la nit al garatge, però el vehicle es constipa i, l'endemà, ja no arrenca. En Bimbo el deixa al desguàs i es compra un altre cotxe vermell. Però aquest és un bòlid que aixafa tot al seu pas!


El petit mecano (Play Safe), Max Fleischer, EUA, 1936, 7'60'', pocs diàlegs en anglès
Divertit curt en color que ens explica l'aventura d'un nen apassionat dels trens, que tot jugant amb un de joguina, de sobte es troba dalt d'un tren de veritat. L'emoció del petit protagonista no el deixarà percebre el perill que corre. Gràcies al seu gos fidel i protector el nen resultarà il·lès de l'amenaça d'un possible accident.

 

Vacances (Vacation), Dave i Max Fleischer, EUA, 1924, 8', sense diàlegs
En Koko vol anar-se'n de vacances, però les destinacions que en Max li proposa no són del seu gust.

 

El talp i la catifa (Krtek a koberec), Zdenek Miler, República Txeca, 1975, 5', sense diàlegs
El talp s'enfila en una catifa i comença a volar... Ja veuràs quina colla d'aventures!


Barbapapà, Annette Tison i Talus Taylor, EUA, 1974, 5', amb diàlegs en castellà
En Barbapapà és un personatge de color rosa que pot adoptar qualsevol forma, encara que gairebé sempre té forma de pera. Tot i que intenta encaixar en el món dels humans, no s'hi acaba de trobar a gust. Amb la Barbamamà, tenen set fills de diferents colors que canvien de forma igual que els pares.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: