CONFERÈNCIA

Papas, cebiches i chicha: cuines de la serra i de la costa del Perú


Horaris i ubicacions

Tancar

26 de novembre de 2015

  • Horari:

    Dijous 26 de novembre, a les 19.00 h

  • A càrrec de:

    Jesús Contreras, catedràtic d'Antropologia social de la Universitat de Barcelona i Andrés Huarcaya, xef del restaurant El Pràctic

  • Promocions:

    50% de dte. clients "la Caixa"

  • Reserves:

  • Preu:

    4 €

  • Aforament:

    Places limitades

Pestañas principales

El Perú és un país molt diferenciat ecològicament amb zones de costa, serra i selva i els paisatges característics respectius. També ho és ètnicament i culturalment. Tot això es va reflectir en els seus paisatges alimentaris i en la seva cuina; la contemporaneïtat, d'altra banda, ens ha deixat interessants processos d'intercanvi, mestissatge i fusió que han fet de les cuines peruanes un patrimoni universal. Per això la conferència culmina amb un show cooking i una degustació que ens permetrà conèixer els secrets del cebiche, el plat que ja assaborien els mochica.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: