VISITA ESPAI - SALA PERMANENT

Menja't el Museu


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Últim dijous de mes

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Últim dijous de mes, a les 20 h. Es prega màxima puntualitat

  • Durada:

    2 h
  • Promocions:

    50 % de dte. clients de CaixaBank

  • Preu:

    18 euros

  • Aforament:

    Places limitades
  • Comentaris:

    Activitat recomanada + 18 anys

    Activitat en català

  • Accessibilitat:

Pestañas principales

Menja't el Museu és una experiència lúdica i gastronòmica per a públic adult que té lloc l'últim dijous de cada mes. Aquest dia, CosmoCaixa tanca més tard de l'horari habitual i acull visites temàtiques centrades en diferents àrees d'interès, vinculades amb la ciència, que culminen amb un deliciós tast degustació dissenyat per a l'ocasió.

 

Visites:

 

VERNE EN LA SEVA SALSA - 25 de juliol

Repàs d'algunes obres del millor novel·lista científic mitjançant mòduls del Museu. Descobriràs la seva passió per la ciència i també per la cuina.

 

DARWIN. MENJAR COM UN NATURALISTA - 30 d'agost

Veuràs com el destacat naturalista era també un excel·lent gastrònom capaç de menjar-se qualsevol de les espècies que havia descrit. Repassarem les seves teories i menjaràs unes quantes tapes evolutivament suggeridores.

 

CIÈNCIA DE CINEMA - 27 de setembre

La ciència ha format part del cinema des dels mateixos orígens d'aquest art. Recorrerem el Museu observant la natura des d'una mirada cinèfila i comprovarem com es representen la ciència i els científics en algunes de les pel·lícules més importants de la història. Acabarem amb uns pintxos ambientats en aquests films.

 

ELLES EN LA CIÈNCIA - 29 de novembre

Podem dir amb certesa que, sense dones, no hi hauria ciència. La seva aportació ha estat imprescindible, i en aquesta visita repassarem com hi han contribuït i veurem com funciona el sexe i el gènere dins de la natura. Per acabar, menjarem unes tapes en honor de les científiques més importants de la història.

 

GASTROCIÈNCIA - 20 de desembre

Tots els animals necessiten alimentar-se per sobreviure. Repassarem les anècdotes més curioses sobre alimentació a la natura i veurem com els humans hem convertit aquesta necessitat en un art. Tot el que es mou, i també el que no, és susceptible de servir d'aliment a una altra espècie. Menjarem els pintxos més gastrocientífics del moment.

 

A les sessions Menja't el Museu de CosmoCaixa s'aborden temes per a tots els gustos... i per a tots els paladars.

*Activitat en català


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: