VISITA ESPAI - SALA PERMANENT

Menja't el Museu


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Últim dijous de mes

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Últim dijous de mes, a les 20 h. Es prega màxima puntualitat

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients de CaixaBank

 • Preu:

  18 euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Activitat recomanada + 18 anys

  Activitat en català

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Menja't el Museu és una experiència lúdica i gastronòmica per a públic adult que té lloc l'últim dijous de cada mes. Aquest dia, CosmoCaixa tanca més tard de l'horari habitual i acull visites temàtiques centrades en diferents àrees d'interès, vinculades amb la ciència, que culminen amb un deliciós tast degustació dissenyat per a l'ocasió.

 

Visites:

 

VERNE EN LA SEVA SALSA - 25 de juliol

Repàs d'algunes obres del millor novel·lista científic mitjançant mòduls del Museu. Descobriràs la seva passió per la ciència i també per la cuina.

 

DARWIN. MENJAR COM UN NATURALISTA - 30 d'agost

Veuràs com el destacat naturalista era també un excel·lent gastrònom capaç de menjar-se qualsevol de les espècies que havia descrit. Repassarem les seves teories i menjaràs unes quantes tapes evolutivament suggeridores.

 

CIÈNCIA DE CINEMA - 27 de setembre

La ciència ha format part del cinema des dels mateixos orígens d'aquest art. Recorrerem el Museu observant la natura des d'una mirada cinèfila i comprovarem com es representen la ciència i els científics en algunes de les pel·lícules més importants de la història. Acabarem amb uns pintxos ambientats en aquests films.

 

ELLES EN LA CIÈNCIA - 29 de novembre

Podem dir amb certesa que, sense dones, no hi hauria ciència. La seva aportació ha estat imprescindible, i en aquesta visita repassarem com hi han contribuït i veurem com funciona el sexe i el gènere dins de la natura. Per acabar, menjarem unes tapes en honor de les científiques més importants de la història.

 

GASTROCIÈNCIA - 20 de desembre

Tots els animals necessiten alimentar-se per sobreviure. Repassarem les anècdotes més curioses sobre alimentació a la natura i veurem com els humans hem convertit aquesta necessitat en un art. Tot el que es mou, i també el que no, és susceptible de servir d'aliment a una altra espècie. Menjarem els pintxos més gastrocientífics del moment.

 

A les sessions Menja't el Museu de CosmoCaixa s'aborden temes per a tots els gustos... i per a tots els paladars.

*Activitat en català


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: