VISITA ESPAI - SALA PERMANENT

Menja't el Museu, una experiència gastrolúdica


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Últim dijous de mes

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Últim dijous de mes, a les 20 h. Es prega màxima puntualitat

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients de CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  18 euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Activitat recomanada + 18 anys

  Activitat en català

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Menja't el Museu és una experiència lúdica i gastronòmica per a públic adult que té lloc l'últim dijous de cada mes. Aquest dia, CosmoCaixa tanca més tard de l'horari habitual i acull visites temàtiques centrades en diferents àrees d'interès, vinculades amb la ciència, que culminen amb un deliciós tast degustació dissenyat per a l'ocasió.

 

Visites:

 

VERNE EN LA SEVA SALSA - 25 de juliol

Repàs d'algunes obres del millor novel·lista científic mitjançant mòduls del Museu. Descobriràs la seva passió per la ciència i també per la cuina.

 

DARWIN. MENJAR COM UN NATURALISTA - 30 d'agost

Veuràs com el destacat naturalista era també un excel·lent gastrònom capaç de menjar-se qualsevol de les espècies que havia descrit. Repassarem les seves teories i menjaràs unes quantes tapes evolutivament suggeridores.

 

CIÈNCIA DE CINEMA - 27 de setembre

La ciència ha format part del cinema des dels mateixos orígens d'aquest art. Recorrerem el Museu observant la natura des d'una mirada cinèfila i comprovarem com es representen la ciència i els científics en algunes de les pel·lícules més importants de la història. Acabarem amb uns pintxos ambientats en aquests films.

 

TERROR A COSMOCAIXA - 25 octubre

La por: com funciona aquest mecanisme? Sense ell seríem presa fàcil dels depredadors? A més, ens agrada passar por? Estàs preparat per fer un recorregut terrorífic pel Museu? Acabaràs, com sempre, degustant unes tapes per si la por t'ha obert la gana.

 

ELLES EN LA CIÈNCIA - 29 de novembre

Podem dir amb certesa que, sense dones, no hi hauria ciència. La seva aportació ha estat imprescindible, i en aquesta visita repassarem com hi han contribuït i veurem com funciona el sexe i el gènere dins de la natura. Per acabar, menjarem unes tapes en honor de les científiques més importants de la història.

 

GASTROCIÈNCIA - 20 de desembre

Tots els animals necessiten alimentar-se per sobreviure. Repassarem les anècdotes més curioses sobre alimentació a la natura i veurem com els humans hem convertit aquesta necessitat en un art. Tot el que es mou, i també el que no, és susceptible de servir d'aliment a una altra espècie. Menjarem els pintxos més gastrocientífics del moment.

 

A les sessions Menja't el Museu de CosmoCaixa s'aborden temes per a tots els gustos... i per a tots els paladars.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: