CONFERÈNCIA

Com aprendran els infants del futur? Pensar avui l'escola de demà


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Palma 

21 de setembre

 • Adreça:

  Plaça de Weyler, 3, 07001 Palma, Illes Balears

 • Horari:

  10:00 - 12:00

Pestañas principales

És possible imaginar un aprenentatge personalitzat, social, col·laboratiu i ubic que fomenti la creativitat, el pensament crític, l'empatia i la curiositat dels infants? Que l'educació necessita una revolució no ho dubta ningú. En aquesta xerrada pensarem en l'educació del futur a partir dels canvis que avui mateix ja estan vivint les escoles i els sistemes educatius. Aprendràs què és l'educació maker, el lifelong learning, l'educació connectada i altres conceptes i tendències que modelaran l'aprenentatge del futur.
A càrrec d'Eduard Muntaner Perich, grup d'investigació UdiGitalEdu de la Universitat de Girona. Des de fa deu anys desenvolupa projectes on conflueixen educació, tecnologia i cooperació. És el fundador de la iniciativa Inventors4Change.

A càrrec de:

Eduard Muntaner Perich, Universitat de Girona

Activitats relacionades
  • CONFERÈNCIA

   El futur de l'alimentació serà biotecnològic?
   L'impacte dels aliments i els conreus transgènics i el seu debat a la societat s'han vist sobrepassats per tot un seguit de descobriments entorn de la genòmica i la biologia de sistemes que canviaran la manera de desenvolupar els aliments del futur.
    
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: