PROJECCIÓ

Com vam construir CaixaForum bit a bit!

Forma part de: Del maó al bit. Un dia d'exploració de la fàbrica modernista


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dissabte 10 de juny de 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dissabte 10 de juny d'11 a 14 h i de 16 a 20 h

 • Durada:

  30 min

Pestañas principales

El documental que es presenta aquí recull el procés de treball fet per més de cinc-cents alumnes de primària i ESO en el taller Bit a bit. Arquitectes digitals, a través del qual han pogut recrear l'antiga fàbrica modernista Casaramona utilitzant el món virtual.
Després d'analitzar les formes, les simetries, els materials i els detalls particulars de l'edifici, els alumnes l'han pogut recrear totalment gràcies a les possibilitats que ofereix el joc de construcció en 3D Minecraft.

 

Com vam construir CaixaForum bit a bit! mostra l'espectacular resultat final del taller, com també les impressions d'alumnes, professors i educadors involucrats en aquest procés col·laboratiu.


Altres activitats del cicle "Del maó al bit. Un dia d'exploració de la fàbrica modernista"
  • TALLER

   Bit a bit. Arquitectes digitals

   Un taller familiar en el qual es reconstruiran algunes parts de l'edifici de l'antiga fàbrica modernista mitjançant les possibilitats que ofereix el món virtual de Minecraft.

  • TALLER

   Maó a maó. Arquitectes analògics

   Un taller en el qual exploraràs la forma de compondre que Puig i Cadafalch utilitza a l'antiga fàbrica Casaramona, a partir d'un enginyós sistema de modulació bàsica.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: