ESPECTACLE

Com elles, poesia escènica

Forma part de: Nit dels Museus


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Com elles és una antologia viva sobre l'obra d'algunes de les millors poetes internacionals des de principis del segle XX.
Des de la perspectiva personal i única d'un lector, l'espectador presencia un viatge poètic més enllà del temps i a través de les fronteres de tot el món: les poetes de Gran Bretanya, França, Alemanya, l'Amèrica Llatina, el Quebec, Catalunya i Espanya, entre altres, són les grans protagonistes de la nit, en què el públic està convidat a gaudir, com si fos dins el saló de casa seva, d'una nit de poesia.
Les encarregades de reivindicar aquests clàssics universals que, malauradament, no són tan clàssics seran la poeta Mireia Vidal-Conte i Odile Arqué, poeta i cantant.
Com elles serà, sens dubte, una estona agradable, íntima i càlida per als espectadors que vulguin gaudir d'aquesta proposta.


Fitxa artística

Tria de poemes: Mireia Vidal-Conte
Dramatúrgia i direcció: Sebastià Portell i Clar
Amb Mireia Vidal-Conte i Odile Arqué
I la col·laboració especial de Marc Romera
Fotografia: Laura Rosselló
Amb poemes d'Ingeborg Bachmann, Maria Beneyto, Nicole Brossard, Ana Cristina César, Dulce Chacón, Sophia de Mello, Eugénia de Vasconcellos, Hilde Domin, Felícia Fuster, Olvido García Valdés, Gina A. Laplace, Chantal Maillard, Maria Mercè Marçal, Brigitte Oleschinski, Alejandra Pizarnik, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Muriel Rukeyser, May Sarton, Anne Sexton, Wislawa Szymborska, Blanca Varela i Idea Vilariño


Hi col·labora: Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: