CONCERT

Concert Electrònica Koreless + Emptyset


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

KORELESS

Influenciat pel món del jazz i especialment per John Coltrane, Koreless va situar-se com un dels productors més prometedors de l'escena electrònica el 2011 amb el seu treball  4D/MTI. Al llarg de la seva trajectòria ha tingut el suport de Fout Tet, Mount Kimbie i Jamie XX, a més de multitud de publicacions especialitzades i la sempre influent BBC Radio 1 en diversos dels seus programes. Durant els últims mesos ha actuat als festivals més importants, ha fet gira amb Caribou i ha treballat amb artistes com How to Dress Well o Jacques Greene.

Ha anat perfeccionant el seu so amb cada treball, creant atmosferes espacials i altament emocionals. Dotat d'un llenguatge musical propi, s'allunya de la pista de ball a través d'estructures harmòniques amb subgreus i vocals entretallades.


EMPTYSET

Des de la seva creació el 2005, James Ginzburg i Paul Purgas han perseguit la redacció i la desconstrucció de la música al seu estat menys adulterat d'una manera densament tècnica.

Explorant les propietats elementals del so i les estructures rítmiques, la seva actuació al DNIT serà la primera a la ciutat de Barcelona, una oportunitat única per gaudir del seu imponent directe audiovisual. 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: