CONCERT

Monolake Live Surround 2016


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Divendres 28 d'octubre de 2016

  • Adreça:

    Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Divendres 28 d'octubre, a les 22 h

  • Promocions:

    50% de dte. clients CaixaBank

  • Reserves:

Pestañas principales

Monolake live Surround 2016 és el resultat de les exploracions de Robert Henke en el camp de la música electrònica des de 1995.
Henke, també conegut com el creador del programari Ableton Live, que ha redefinit completament la pràctica del directe de música electrònica i que milers de productors utilitzen també per a la creació musical. Posseeix un profund coneixement d'enginyeria el que li permet dur a terme la seva fascinació de crear els seus propis instruments i algorismes com a part fonamental del seu procés creatiu.
El treball de Robert Henke té un particular enfocament en l'exploració de l'espai, tant virtual com a físic. Els seus projectes sovint estan concebuts per a espais que reuneixin una determinades característiques especials.
El seu projecte Monolake es va convertir en una figura clau de l'emergent escena electrònica de Berlín després de la caiguda del mur. L'espectacle que presenta en DNIT, Monolake Live Surround 2016, és un xou que deliberadament no ofereix visuals, ja que busca la concentració absoluta de cada individu en el so, dissolent les barreres entre el públic i l'artista. La manera ideal de gaudir d'aquesta experiència és amb els ulls tancats: permetent ser capturats i transportats pel so. La composició sonora del xou es basa en ritmes bailables amb percussions cuidades al mil·límetre, entrellaçades amb textures fractals i baixos profunds.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: