CONCERT

Concert Rabit


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Divendres 25 de novembre de 2016

  • Adreça:

    Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Divendres 25 de novembre, a les 22 h

  • Promocions:

    50% de dte. clients CaixaBank

  • Reserves:

Pestañas principales

Rabit és un personatge únic en l'escena del grime. Encara que viu en Houston, Texas, Eric Burton és un dels artistes amb més influència en aquest gènere. 

Els seus primers treballs es van editar en el segell de Ben Aqua "Feelings Label", que també va llançar a Lotic i a Ynfynyt Scroll. Després de gravar amb Riko Donen en Glacial Sound, va signar amb el qual és el seu segell fins ara, Tri Angle Records, casa d'artistes tan importants com Holy Other, Vessel, Roly Porter o The Haxan Cloak.

Però Rabit no és només un artista de grime. Al llarg dels últims anys, ha anat desenvolupant una identitat pròpia. En la seva música trobem dark ambient, noise, industrial i experimental.

El seu primer treball per Triangle, el EP "Baptizm" va sortir al març del 2015 i, encara que Rabit ja estava consolidat com un referent dins de l'escena, Baptizm va suposar el reconeixement del seu treball a nivell internacional.

A l'octubre del 2015, Triangle va editar el primer llarg de Rabit anomenat "Communion". Aquest disc deixa clar que el discurs de Rabit ha evolucionat cap a un terreny on només habita ell. La seva música captura l'essència del club i l'empeny de tal manera que el resultat és completament nou, és la seva pròpia visió.

A més de les seves referències per Triangle, destaquen els seus treballs al costat de Xinès Amobi, considerats ja obres mestres de l'experimentació i que han donat encara més força a la formidable reputació de Rabit dins de l'escena underground.

Rabit actuarà per primera vegada a Espanya, serà al novembre, dins del Cicle DNIT de Caixaforum Barcelona.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: