CONFERÈNCIA

Conèixer el nostre mar

El Mediterrani a un clic

Forma part de: HISTORIAS DEL MEDITERRANEO II


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

El primer pas per submergir-nos en aquest immens recurs natural és un acostament als aspectes físics, geogràfics i geològics que fan del Mediterrani un mar realment únic, i un laboratori oceànic a petita escala.

Amb el Dr. Joaquín Tintoré, coneixerem com l'ICTS SOCIB, a través d'un sistema multiplataforma constituït per estacions costaneres, boies, planadors submarins, el radar HF SOCIB i el buc oceanogràfic SOCIB, monitoritza el Mediterrani occidental, proporcionant amb un sol clic dades de gran interès, i en temps real, a investigadors, gestors ambientals i també a la ciutadania.

Descobrirem també com l'ICTS SOCIB, compromesa a acostar la ciència a tota la societat, divulga per mitjà del projecte Medclic: el Mediterrani a un clic, la informació que obté del Mediterrani i sobre la metodologia i les tecnologies utilitzades per l'oceanografia del segle XXI, a través d'activitats, recursos i materials. Tot plegat amb la finalitat de fomentar l'interès pel coneixement i la conservació del mar Mediterrani i donar valor a una gestió de mars i costes basada en la innovació, el desenvolupament tecnològic i el coneixement científic.


Recursos multimèdia
historias del mediterraneo ( PDF 1,84 MB )

Històries del Mediterrani II

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: