ESPECTACLE

Cosmobot 2015. Competició de robots intel·ligents: velocistes i combats de sumo


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Cosmobot és la competició de robòtica més important de l'Estat espanyol (per volum de públic, qualitat de competidors i abast en mitjans), i hi assisteixen els millors enginyers, investigadors i especialistes en robòtica autònoma dedicats a la construcció de robots de mida petita.

Aquests robots competeixen en les categories de sumo autònom i cotxes velocistes autònoms. La competició, que es fa des del 2008, té com a objectiu divulgar tres importants valors: el treball en grup, la investigació pràctica i l'orientació a resultats. Es desenvolupa durant una o dues jornades en dos formats: format lliga en primer lloc i després en ronda eliminatòria amb els més ben classificats de la ronda anterior. Alguns dels guanyadors del Cosmobot han estat i són actualment personatges de primera línia en projectes d'R+D públics i privats, emprenedoria empresarial i enginyeria civil.

La competició per a l'any 2015 es fa durant dos dies i, com en anys anteriors, inclourà la categoria de sumo, però la categoria de velocistes es millorarà amb un format de cotxes de carreres autònoms que circulen identificant els rivals i avançant-los fent servir sensors de distància.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: