TALLER

Creactivity


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Tot l'any

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De l'1 a l'11 de setembre de dilluns a diumenge a les 13 i 15 h.
  Del 13 al 30 de setembre caps de setmana i festius a les 11 i 15 h.

  Sessions en català, castellà i anglès

   

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  Quatre euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Nens i nenes de + 7 anys.

  Els menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

  Edifici accessible
  - Cadires pròpies a disposició dels usuaris
  (cal adreçar-se al punt d'informació de l'entrada principal. Servei limitat a disponibilitat).
  - Lavabos adaptats a totes les plantes.
  - Espais reservats a l'Auditori, sala Àgora i el Planetari.

  - Encaminament podotàctil: recorregut adaptat amb encaminament podotàctil des dels accessos del Museu fins a la sala Planetari. Accés, interior i sortida de la sala.
  - Audiodescripció: adaptació dels audiovisuals de la sala Planetari amb audiodescripció en català (s'han de demanar els equips al personal de la sala).
  - Visites guiades adaptades per a persones cegues: visites guiades amb audiodescripció i material tàctil.

  - Bucle magnètic d'inducció: equipament de bucle magnètic al taulell de recepció, les taquilles, la botiga i el restaurant.
  - Sala Planetari adaptada amb bucle magnètic permanent.
  - Llengua de signes: adaptació dels audiovisuals de la sala Planetari a la llengua de signes catalana (LSC).
  - Servei de visites guiades amb intèrpret de llengua de signes: lengua de signes catalana (LSC), espanyola (LSE) o sistema de signes internacional (SSI).
  - Subtitulació per a persones sordes: subtitulació per a persones sordes dels audiovisuals de la sala Planetari, en català.
  - Exposicions temporals adaptades amb subtitulació dels audiovisuals.
  - Visites guiades amb equips d'FM amb bucle magnètic individual i tècniques de comunicació específiques per a persones sordes no usuàries de la llengua de signes.
  Reserves per a grups a rcosmocaixa@magmacultura.com

  - Menú especial per a persones celíaques

Pestañas principales

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col•lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

Les Andròmines de l'artista Ferroular són un exemple de practicar l'art de pensar amb les mans, mentre dissenya, fa i experimenta.

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors potenciant el pensament crític i creatiu.
 

Recursos multimèdia
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: