TALLER

Creactivity


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Tot l'any

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Fins el 31 de juliol: De dilluns a divendres a les 13h 

  Caps de setmana i festius a les 13 i 16h

  De l'1 al 31 d'agost de dilluns a diumenge a les 11, 13, 15 i 17h

  Sessions en català, castellà i anglès

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

 • 50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  Quatre euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Nens i nenes de + 7 anys.

  Els menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

  Edifici accessible
  - Cadires pròpies a disposició dels usuaris
  (cal adreçar-se al punt d'informació de l'entrada principal. Servei limitat a disponibilitat).
  - Lavabos adaptats a totes les plantes.
  - Espais reservats a l'Auditori, sala Àgora i el Planetari.

  - Encaminament podotàctil: recorregut adaptat amb encaminament podotàctil des dels accessos del Museu fins a la sala Planetari. Accés, interior i sortida de la sala.
  - Audiodescripció: adaptació dels audiovisuals de la sala Planetari amb audiodescripció en català (s'han de demanar els equips al personal de la sala).
  - Visites guiades adaptades per a persones cegues: visites guiades amb audiodescripció i material tàctil.

  - Bucle magnètic d'inducció: equipament de bucle magnètic al taulell de recepció, les taquilles, la botiga i el restaurant.
  - Sala Planetari adaptada amb bucle magnètic permanent.
  - Llengua de signes: adaptació dels audiovisuals de la sala Planetari a la llengua de signes catalana (LSC).
  - Servei de visites guiades amb intèrpret de llengua de signes: lengua de signes catalana (LSC), espanyola (LSE) o sistema de signes internacional (SSI).
  - Subtitulació per a persones sordes: subtitulació per a persones sordes dels audiovisuals de la sala Planetari, en català.
  - Exposicions temporals adaptades amb subtitulació dels audiovisuals.
  - Visites guiades amb equips d'FM amb bucle magnètic individual i tècniques de comunicació específiques per a persones sordes no usuàries de la llengua de signes.
  Reserves per a grups a rcosmocaixa@magmacultura.com

  - Menú especial per a persones celíaques

Pestañas principales

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.
Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir. A l'espai Creactivity, els nens juguen amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col•lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

En aquest nou espai, els infants podran treballar i investigar el moviment i la matèria, amb rampes, boles i engranatges, tant en pla vertical com en pla inclinat, treballar amb circuits elèctrics, provar com volen diferents materials amb diferents formes, explorar tècniques creatives audiovisuals…

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors. Amb aquesta manera de treballar es potencia el pensament crític i creatiu.
 

Recursos multimèdia
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: