TALLER

Creactivity


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Tot l'any

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Consultar fulletó d'horaris a recursos multimèdia

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

 • Preu:

  Quatre euros

 • Aforament:

  Places limitades
 • Comentaris:

  Nens i nenes de + 7 anys.

  Els menors de 16 anys, han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col•lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

Les Andròmines de l'artista Ferroular són un exemple de practicar l'art de pensar amb les mans, mentre dissenya, fa i experimenta.

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors potenciant el pensament crític i creatiu.


Activitats complementàries
  • TALLER

   Tallers Creactivity

   CosmoCaixa Barcelona. Fins al 31 de desembre de 2017

   Cada diumenge i els festius a la tarda, l'espai Creactivity es transforma en una gran sala de tallers!

   Posarem a prova el teu enginy, destresa i creativitat emprant tot tipus de materials perquè construeixis una roda de fira amb palletes, dissenyis un robot artista, creïs un autòmat o participis en una gran reacció en cadena dins de l'espai Creactivity.


   Els tallers seran:

   Automatitza't!

   Setembre
   Saps què és una màquina simple i per què ens ajuden en el nostre dia a dia? Vine a descobrir-ho i n'entendràs el funcionament mentre construeixes el teu propi autòmat!

   No et quedis a les fosques!
   Octubre
   Posa a prova la teva creativitat creant una làmpada a partir de materials quotidians, des de la part inicial fins a l'últim detall.

   Preparats, llestos... ja!
   Novembre
   Aprèn a treballar en equip i descobreix com, amb l'ajuda de tothom, podem fer estructures sorprenents amb aquest taller de reacció en cadena.

   Prepara't per al Nadal
   Desembre
   Dóna la benvinguda al Nadal fabricant postals, figures de feltre, leds de colors i altres elements decoratius.

  • 4.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: