TALLER

C³: Crear cuina amb ciència


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dissabtes 4 de febrer, 11 i 25 de març de 2017

  • Adreça:

    Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Dissabtes 4 de febrer, 11 i 25 de març, a les 11 h

  • Durada:

    2 h 30 min.
  • Promocions:

    50 % de dte. clients CaixaBank

  • Reserves:

  • Preu:

    Quatre euros

  • Aforament:

    Places limitades
  • Comentaris:

    Es tracta d'un taller adreçat a infants de 7 a 14 anys. Hi pot assistir com a màxim un adult per nen. Els menors de 7 anys no poden fer l'activitat atès el seu contingut i desenvolupament.
    Els menors de 16 anys han d'anar acompanyants d'un adult per visitar CosmoCaixa.

  • Accessibilitat:

Pestañas principales

Segurament deus haver sentit a parlar de tècniques que han revolucionat la cuina moderna: esferificacions, escumes, aires, gelatines...
Però t'has parat a pensar mai que darrere de cadascuna d'elles hi ha un treball acurat d'experimentació, coneixement acumulat i cerca d'innovació per part de mestres de la cuina?

Si tens entre 7 i 14 anys, i t'agradaria participar en un taller on podràs dur a terme algunes de les tècniques més icòniques creades per El Bulli, no et perdis l'oportunitat d'acompanyar Eugeni de Diego, director d'elBulliLab. Sota el seu guiatge podràs dur a la pràctica aquestes tècniques i elaborar algunes creacions culinàries de propietats, textures i sabors ben diversos. I, a més de descobrir quanta ciència i creativitat envolta aquesta cuina, podràs assaborir com se'ns fa la boca aigua.

Un taller per observar, experimentar i descobrir explicacions científiques tot cuinant.

 


A càrrec de:

Eugeni de Diego, director d'elBulliLab

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: