CONFERÈNCIA

Crisi, sanitat i salut

 • Presentacion del evento

  Enlaces a Redes Sociales

  Ja que la despesa sanitària és la més important, és impossible mantenir-la sense afectació greu d'altres despeses, incloses les que tenen una influència directa sobre el benestar.

  Més informació i altres ubicacions

  TANCAR

  La conferència en un minut

  • En restringir la despesa dedicada a un sector de l'activitat econòmica o social tenim tendència a pensar que les conseqüències seran forçosament negatives. I encara més si el sector afectat és el sanitari, atesa la valoració que acostumen a merèixer les qüestions relacionades amb la salut. Encara que la salut no depengui només de la influència de la sanitat.

  • Habitualment la gent del sector sanitari, professionals i treballadors, però també les institucions proveïdores (administracions, empreses públiques, consorcis, fundacions i empreses mercantils), reacciona negativament a les retallades sanitàries. Òbviament, veu en perill els seus interessos.

  • Una altra cosa és si aquests interessos es poden identificar amb els del conjunt de la població o, per ser més precisos, fins a quin punt són coincidents, o hauria de respondre, a les necessitats i interessos de la població.