TALLER

Curs de pintura Visions d'un bodegó


 • Del 3 al 6 d'octubre del 2016

 • 16.00 €

  50 % de dte. clients CaixaBank
  Places limitades
   

 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Madrid 

Del 3 al 6 d'octubre del 2016

 • Adreça:

  Paseo del Prado, 36 , 28014 Madrid, Madrid

 • Horari:

  De dilluns a dimecres, de 17 a 21 h

 • Durada:

  4 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank
  Places limitades
   

Pestañas principales

Amb motiu de l'exposició "Impressionistes i moderns. Obres mestres de la Phillips Collection", s'ofereix un curs pràctic de pintura dedicat a les tècniques i procediments pictòrics del bodegó en la pintura moderna, ofert per Liquitex.

Durant el curs, combinant observació, anàlisi de les obres de l'exposició i pràctiques en el taller, es descobriran l'evolució en diferents derives d'aquest gènere a través de diferents autors i estils presents en la Phillips Collection.

Amb el suport del professor Miguel Torrús (artista resident de Liquitex), els alumnes realitzaran diferents versions i interpretacions d'un bodegón, tenint com a premissa els diferents moviments i estils que abasta l'exposició. L'últim dia es realitzarà un taller lliure, on es realitzarà una versió més personal i/o contemporània, tenint en compte també corrents pictòriques actuals.

El curs està dirigit a alumnes familiaritzats amb la pràctica de la pintura.

Els assistents han de portar un cavallet (preferiblement de campanya o caixa-cavallet), els seus pinzells, una taula de 40x50cm (d'uns 5ml de grossor), draps i un pot per netejar els pinzells. L'últim dia necessitaran un llenç o taula preparada d'una dimensió mitjana.

Tot el material necessari per a la realització del curs és aportat per Liquitex.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: