CONCERT

Dani Nel·lo. Sax-O-Rama


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Dani Nel·lo, saxo tenor
Dani Baraldés i Mario Cobo, guitarres
Anton Jarl, bateria
Santi Úrsul, baix

Dani Nel·lo presenta nou repertori i nova formació a Sax-O-Rama. L'any del seu 30è aniversari als escenaris, l'incansable i multifacètic Dani Nel·lo continua fent que el seu directe sigui únic i diferent en cadascun dels seus concerts.

Després d'endinsar-se en els sons de la Ficción Criminal en Noir, Nel·lo segueix el viatge amb el seu inseparable saxo tenor. Té una missió constant: expressar-se a través de l'instrument convertint-lo en la seva veu i crear un llenguatge propi seguint la tradició dels saxofonistes que van engendrar el rhythm-and-blues i el rock-and-roll i que van fer d'aquests gèneres un idioma musical que arribaria a tots els racons del planeta. Sax-herois com ara King Curtis, Lee Allen o Sam Butera han marcat definitivament la carrera de Nel·lo i ell en segueix l'estela portant el rugit del growl al segle XXI.

Sax-O-Rama respon a la intenció de recuperar i portar a primer pla el saxo com a medi i transmissor d'emocions, sense la necessitat de més elements que la melodia i el ritme: peces trepidants i ballables, blues arrossegats, ecos d'Early Soul, temes més foscos, aires de pantà i guitarres llotoses, melodies sorgides de l'enyor i moments de simple desenfrenament.

Aquesta vegada el tenor de Dani Nel·lo es barreja amb l'electricitat de les guitarres de dos asos de les sis cordes com Dani Baraldés i Mario Cobo. Cadascun amb una forta personalitat i el seu so, creen un garbuix tímbric d'allò més suggerent. A la base, dos músics amb una solidesa granítica: Anton Jarl a la bateria i Santi Úrsul al baix. Els quatre músics, juntament amb Dani Nel·lo, han creat el so d'aquest Sax-O-Rama.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: