PROJECCIÓ

Demain (Demà) V.O.S.E.


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Diumenge 4 de juny de 2017

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Diumenge 4 de juny, a les 19 h

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank
   

 • Reserves:

Pestañas principales

Seguint la publicació d'un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat d'aquí al 2100, Cyril Dion i Mélanie Laurent es van proposar, juntament amb un equip de quatre persones, iniciar la seva pròpia investigació en deu països per esbrinar què podria estar provocant aquesta catàstrofe i, sobretot, com es podria evitar. Durant el viatge van conèixer pioners que estaven reinventant l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia i l'educació. Posant en pràctica aquestes iniciatives, concretes, positives i que ja estan en marxa en alguns indrets i demostrant que funcionen, els directors es van començar a adonar de com podria ser el món del demà.
Una manera brillant de mostrar-nos direccions clares i exemples enriquidors cap a altres models, resilients, coherents, en què la humanitat i la terra van sempre de bracet i hi impera la creativitat i el bé comú.
Persones com Rob Hopkins, Pierre Rabhi, Vandana Shiva, Malik Yakini i molts més parlen de l'important moment que estem vivint i de com podrem contribuir a fer que millori. Ecologia, economia, educació, alimentació i consum.
Una mirada sobre la societat, tal com podria ser demà… 
 

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: