TALLER

Desafiament STEM Taller de robòtica amb Arduino

Forma part de: STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Telefónica, dins la seva gran aposta per l'educació digital com a motor de canvi i de millora de les competències STEM, ha llançat aquest any la primera edició de Desafiament STEM: la primera Competició Interescolar de Robòtica i Programació.
Desafiament STEM està orientat als més joves: estudiants de primària, secundària i batxillerat de tot Espanya. Els futurs professionals. Per a aquest desafiament, Telefónica compta amb els docents com a grans aliats: ells dirigeixen el treball dels seus alumnes. Telefónica té, per tant, un gran compromís amb la comunitat docent.
Durant una hora i mitja, els docents reben formació pràctica en tecnologies per aplicar-la a les seves aules i treballar en equip per desenvolupar les seves competències i habilitats.


David Gascueña és enginyer informàtic, músic i expert en Arduino i altres plataformes maquinari. Té una àmplia experiència en disseny i impressió 3D. És un reconegut expert en realitat augmentada i instal•lacions audiovisuals interactives. Ha desenvolupat projectes d'innovació tecnològica creativa per a entitats públiques i privades com a soci a Domakers, i coordina programes tecnològics creatius de base educativa. Actualment compagina aquestes tasques amb la de docent de tecnologia per a segon cicle de primària. Imparteix tallers de diferent complexitat sobre tots aquests temes a docents, alumnes de secundària i professionals del disseny i de l'art.
 


Altres activitats del cicle "STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació"
  • TALLER

   1×4 Portem STEAM a l'aula

   $nombreUbicacion. 15 d'abril de 2016

   Workshops basats en una metodologia activa i en la integració i la vinculació del coneixement de manera crítica i responsable des de cinc àmbits: científic, matemàtic, lingüístic, tecnològic i sociocultural.
   En el workshop es practicaran píndoles de quatre projectes:

   - VideoMAT

   - Tecnologies creatives

   - Motxilla bioclimàtica

   - Nanotecnologia + RRI i controvèrsies sociocientífiques

    

  • 15.00 €
  • Entrades
En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: