CONCERT

Dorian Concept + Copeland

Concert d'electrònica


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

DORIAN CONCEPT
Oliver Thomas Johnson és Dorian Concept, multiinstrumentista autodidacte d'origen vienès. Als 15 anys va començar a experimentar amb la producció electrònica, que combinava amb el piano, el baix i el saxòfon soprano. Aviat es va convertir en un virtuós dels teclats, i en el mestre absolut del Microkorg, sintetitzador en el qual va centrar una gran part de les seves produccions i actuacions en directe. Els seus vídeos demo amb el Microkorg tenen milions de visites a Youtube. Com a teclista ha acompanyat Flying Lotus en les gires en directe.

L'any 2008 va començar a editar en un segell de Viena, Affine Records, va participar en la Red Bull Music Academy i es va convertir ràpidament en un dels productors electrònics més excitants de l'escena de beats abstractes. A partir d'aquí, va fitxar per al segell Ninja Tune i va començar a fer gires per tot el planeta.

Fa poc va editar el seu segon LP per a Ninja Tune, anomenat Joined Ends, en què deixa enrere el Microkorg per treballar amb el Wurlitzer i els sintetitzadors analògics, i amb això dóna pas a un nou cicle en la seva carrera. Per a aquesta nova etapa presenta un nou directe que podrem veure en primícia a DNIT: serà un encreuament entre les produccions electròniques de Dorian Concept i les seves influències de jazz, la unió entre l'electrònica i els instruments analògics.

 

COPELAND
Inga Copeland es va donar a conèixer com a fundadora de Hype Williams juntament amb Dean Blunt. Després de la dissolució del grup, cadascun va començar una carrera en solitari. Inga Copeland ha editat diverses referències i un disc de debut el 2013 anomenat Because I'm worth it.
La música de Copeland suposa una mirada  arriscada al futur del pop i la música de ball. Com en Hype Wiliams, les atmosferes són nebuloses i psicodèliques, a les quals Inga afegeix unes bases contundents i molt ben estructurades. Actress és la referència contemporània més pròxima a Inga Copeland, i amb ell firma un gran tema, "Advise to Young Girls". També ha col·laborat amb artistes més propers a la pista com ara Martyn, The Bug i Scratcha DVA.
Les seves actuacions en directe són poc convencionals i hi explota el seu so més futurista.
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: