CONFERÈNCIA

ÁLEX POSADA: un llicenciat en telecomunicacions treballant amb artistes

Futur variable

Forma part de: Futur variable: quins estudis he de triar?


 • Dilluns 12 de desembre del 2016 i dimecres 22 de febrer del 2017

 • 25.00 €

  Durant tot el curs, descompte del 50% en els CaixaLabs que es reservin conjuntament amb un Futur Variable o un Cinema i debat.

  Descompte del 50% en els CaixaLabs reservats des de l'inici de la campanya i fins el 30 de setembre.
   

  Comprar entrades
 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dilluns 12 de desembre del 2016 i dimecres 22 de febrer del 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dilluns 12 de desembre i dimecres 22 de febrer, de 10 a 12 h 

 • Durada:

  2 h
 • Promocions:

  Durant tot el curs, descompte del 50% en els CaixaLabs que es reservin conjuntament amb un Futur Variable o un Cinema i debat.

  Descompte del 50% en els CaixaLabs reservats des de l'inici de la campanya i fins el 30 de setembre.
   

 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/ grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  150 places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Un enginyer es pot dedicar al món de l'art? I tant! Aquest és el cas d'Álex Posada, un llicenciat en telecomunicacions que treballa per fer realitat les idees dels artistes i, fins i tot, produint les seves pròpies obres. Si una cantant vol una sabata-guitarra per al seu espectacle, un grup necessita que es projectin visuals des de la xarxa en directe o un artista vol fer una instal·lació, allà hi ha l'Álex i el seu equip del laboratori d'electrònica i disseny interactiu per fer possible qualsevol projecte artístic. Amb ell veurem com, en efecte, rere l'art contemporani, també calen enginyers.

Llicenciat en telecomunicacions, Álex Posada és creador digital i investigador en el camp de la interactivitat i els nous mitjans. Nascut a Santander el 1976, l'any 2002 es trasllada a Barcelona, on comença a treballar en projectes d'art electrònic, disseny interactiu i desenvolupament d'interfícies físiques per a instruments musicals. Actualment resideix a Bordils i treballa activament com a professor i docent en diversos màsters i postgraus en l'àmbit de les tecnologies interactives aplicades a les arts. També ha impartit nombrosos tallers orientats a la creació artística amb tecnologies interactives a diversos països i ciutats. Actualment dirigeix i coordina el laboratori d'electrònica i disseny interactiu d'Hangar. És fundador de MID, un estudi de disseny interactiu establert a Barcelona.


Altres activitats del cicle "Futur variable: quins estudis he de triar?"
Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: