PROJECCIÓ

Cinema i debat: Els límits de l'obediència

Fins on som capaços d'obeir?

Forma part de: Cinema i debat


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Què vol dir obeir i fins a quin punt estem disposats a fer-ho? A qui reconeixem l'autoritat? Quin paper hi té la televisió i on radica el seu poder? Quina presència té la violència a la televisió i per què la tolerem? Aquestes són algunes de les qüestions que planteja la pel•lícula Els límits de l'obediència i sobre les quals l'alumnat reflexionarà i intentarà contestar amb l'ajuda d'una experta en el tema.
L'activitat pertany a Cinema i debat (vegeu-ne més informació).


A càrrec de:

Vega González es psicóloga, experta en psicología clínica. Ha participado en la elaboración de un programa de prevención escolar sobre manipulación psicológica. Es gerente de AIS (Atención e Investigación  de Socioadicciones), perita judicial en problemas de adicciones y manipulación y formadora de los profesionales del programa "Salut-Escola".

Neus Grifoll ha estudiado Bellas Artes en la Universidad de Barcelona, y cine y audiovisuales en la ESCAC. Compagina la actividad cinematográfica con el mundo de la educación, trabajando en diversos centros. Actualmente es profesora de fotografía en Elisava Escola Superior de Disseny, y desde 2003 colabora con la Obra Social "la Caixa".

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: