CONFERÈNCIA

Com es treballa a Pixar


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Ens encanten les pel·lícules de PIXAR,  i ens imaginem que les persones que les creen també gaudeixen fent-ho. Avui tenim l'oportunitat de conèixer un animador infogràfic que hi treballa i que ens explicarà el secrets de PIXAR. Entre d'altres coses, sabrem com hi va arribar, com és el dia a dia a PIXAR, què la fa tan especial dins del món de l'animació, com treballen les pel·lícules, etc. A més, ens ensenyarà de forma pràctica quines tècniques fan servir per animar, des de les més tradicionals fins a les més avançades. 


A càrrec de:

Daniel López, animador infogràfic de Pixar Animation Studios.

 

Va començar a treballar a Pixar Animation Studios el gener de 2006 per treballar com a dissenyador de personatges per la pel·lícula "Up", de Pixar, guanyadora del premi Oscar a la millor pel·lícula d'animació. A part d'"Up", Daniel López ha estat involucrat en el disseny de la també guanyadora d'un Oscar "Brave", el curtmetratge dirigit per Casarosa "La lluna", el disseny de desenvolupament per a "Monsters University", i el disseny de producció per a "The Good Dinosaur". Actualment col·labora amb Pixar dissenyant projectes futurs a l'àrea de Desenvolupament i és un membre actiu de la direcció d'art de Pixar Animation Studios.

Abans d'incorporar-se a Pixar, en Daniel va treballar amb Blue Sky Studios a Nova York, ocupant-se de la direcció artística d'"Ice Age" i el desenvolupament visual i escenogràfic per a "Robots". Abans d'això va formar part d'un start-up com a director d'art de "3-2-1 Penguins!" col·laborant amb Big Idea Productions durant la seva estada a Chicago i Los Angeles.
 

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: