CONFERÈNCIA

Desafinando Producciones/ Slap! Festival: De la gestió d'empreses i l'hoteleria, a una productora cultural

Futur variable


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

5 d'abril de 2016

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Dimarts, a les 10.00 h

 • Durada:

  2 h
 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/grup (màxim 30 alumnes)

 • Aforament:

  Fins a cobrir aforament màxim
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.

  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos-en per avançat. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Si alguna cosa t'agrada molt, si a una passió hi dediques temps i esforç, es pot convertir en una feina. Això ho sap molt bé en Víctor Domínguez, director de Desafinando Producciones. Tot i haver estudiat formació professional a l'àrea de gestió d'empreses i hoteleria, l'amor que sent per la música va impulsar la seva trajectòria professional cap a la gestió cultural. Entre els projectes que dirigeix, destaca el Centre Musical Las Armas i la creació de l'Slap! Festival, una de les cites musicals més importants de Saragossa, imprescindible per als amants de la música contemporània i d'arrels afroamericanes. El recorregut vital i professional d'aquest jove saragossà demostra que el futur és variable, per això en pots marcar tu el ritme.

Des de 2001, Desafinando Producciones treballa per i per a la cultura musical en totes les seves facetes: programació, producció musical, producció audiovisual, fotografia, disseny gràfic, management, etc. Víctor Domínguez n'és el director i també és el creador de Slap! Festival, un festival de música a Saragossa que el 2015 celebrarà la sisena edició.

A càrrec de Víctor Domínguez


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: