EXPOSICIÓ

Distància curta. Bàlsam i fuga


 • Del 26 d'octubre de 2016 al 13 de gener del 2017

 • 25.00 €

  Durant tot el curs, descompte del 50 % en els CaixaLabs que es reservin conjuntament amb un Futur Variable o un Cinema i debat.

  Descompte del 50 % en els CaixaLabs que es reservin des de l'inici de la campanya i fins al 30 de setembre.
   


   

  Comprar entrades
 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Del 26 d'octubre de 2016 al 13 de gener del 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  De dilluns a divendres, horari a convenir

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  Durant tot el curs, descompte del 50 % en els CaixaLabs que es reservin conjuntament amb un Futur Variable o un Cinema i debat.

  Descompte del 50 % en els CaixaLabs que es reservin des de l'inici de la campanya i fins al 30 de setembre.
   


   

 • Reserves:

 • Preu:

  25 €/ grup (màxim, 30 alumnes)
   

 • Aforament:

  30 places
 • Comentaris:

  Si teniu alumnes d'integració en el vostre grup, feu-nos-ho saber. Treballarem per donar resposta a les seves necessitats.

  Places limitades.

  Es prega màxima puntualitat.


  Podeu sol·licitar aquesta activitat en anglès.


  Si veniu amb un grup d'educació especial, informeu-nos amb antelació. Treballarem per preparar l'activitat escollida o us proposarem l'activitat més adequada a les necessitats del grup.

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Què configura una identitat? Quin paper té la imatge en la construcció i comprensió d'un individu? Com s'insereix aquesta individualitat en un grup més ampli? És possible establir categories de subjectes? En el taller, aquestes i altres preguntes ens serviran per analitzar la complexitat de factors que intervenen en la configuració d'una identitat específica i, alhora, per entendre la inserció d'aquesta identitat en un grup. A partir de l'observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics, explorarem les obres de la Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" Amber Smoot, de Pedro Mora, i Aves-Ucelli, de Jochen Lempert, dues aproximacions a la imatge com a eina de representació de la identitat.
Per abordar totes aquestes qüestions, el taller Distància curta proposa un nou format en què són els alumnes qui adquireixen un paper actiu com a espectadors i van construint el discurs mentre l'educador opera com a guia per a l'aprenentatge. I és que tots considerem que les obres d'art ens diuen coses molt importants, però, què podem dir-hi nosaltres? Al cap i la fi, interpretar l'art és mantenir una conversa, i per establir qualsevol conversa, cal que les dues parts hi intervinguin activament. El taller vol propiciar que es produeixi aquest diàleg, i de la manera més rica possible. Finalment, durem a terme una proposta plàstica en què descobrirem com podem fer servir diferents mitjans per donar forma a les idees que hem treballat.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: